Spring til indhold
USP - package variant closed 3

Fri fragt fra 750 kr.

USP - cached

14 dages fuld returret

USP - truck fast 3 2

Hurtig levering

USP - tag multiple 1

Prismatch

A5 ugekalender i sort kunstlæder 2025

299,00 kr.

Ugekalender 1 uge pr. opslag

Varenummer (SKU): 254952 Kategorier: ,

Med en A5 kalender med flot sort kunstlæderomslag får du en ugekalender, hvor du kan holde styr på alle ugens opgaver og aftaler.

Ugekalenderen er praktisk inddelt med en 1 uge pr. opslag, hvilket giver dig et godt overblik over alle ugens aftaler.

Timeinddeling i kalenderen er fra kl. 8.00 – 20.00.

For hver side er der god plads til at skrive andre opgaver og aftaler ind nederst på siden. Her har du plads til alle dagens notater og ugekalenderen er perfekt til private informationer og til at skrive børnenes legeaftaler. Det kan også være tanker i løbet af dagen, som du har brug for at nedskrive for bedre at huske dem til senere.

For hvert ugeopslag er der desuden en oversigt over indeværende måned samt den næste, med den nuværende uge fremhævet. Og selvfølgelig med en snip for hver side, som du kan rykke af, så det er nemt altid at slå op i din kalender præcis til den uge, som året er kommet til.

Spiralomslaget går det nemt at slå op i ugekalenderen og så passer den perfekt i en taske eller på bordet i hjemmet eller arbejdet. Lige til at slå op og se dine aftaler.

A5 kalenderen i sort kunstlæderomslag er inddelt med infosider foran med blandt andet postnumre. Vores ugekalender er selvfølgelig med miljøvenligt omslag og praksis til at have liggende i en taske.

Format på ugekalenderen er: 14,8 x 21 cm.

Farve

Sort

Farvegruppe

Sort

Kalenderår

2025

Materiale

Kunstlæder