Spring til indhold
USP - package variant closed 3

Fri fragt fra 750 kr.

USP - cached

14 dages fuld returret

USP - truck fast 3 2

Hurtig levering

USP - tag multiple 1

Prismatch

Om Kalenderbutik og Provinsforlaget

På KalenderButik.dk tilbyder vi dig et bredt udvalg af kalendere fra Provinsforlaget Miljøkalendere. Kalendere der dækker alle dine behov. Når du køber kalendere hos Provinsforlaget Miljøkalendere, har du en personlig kontakt direkte til producenten, og derfor kan du købe kalendere til konkurrencedygtige priser uden fordyrende mellemled.

Provinsforlaget Miljøkalendere er Danmarks største kalenderproducent med egen prepress, trykkeri og bogbinderi i Randers. Virksomheden blev grundlagt i 1931. Vi beskæftiger i højsæsonen 35-40 medarbejdere.

Historien om Provinsforlaget

I 1931 grundlagde Bogtrykker Søren Poulsen firmaet Provinsforlaget. Søren Poulsen var en fremsynet forretningsmand som startede med salg af blanketter og andre tryksager til 75% af danmarks kommuner og sygekasser.

Hurtigt efter kom der almanakker, lommebøger og kalendere med i sortimentet. der var 8 sælgere med hver deres Morris 8, der bl.a. besøgte kunder som sognerådsformænd, sognefogeder, sygekasser og forretninger der købte reklamekalendere.

Vi har formået at følge med tiden og er i dag lagerførende med det største udvalg af miljøvenlige kalendere produceret i Danmark, på egen miljøvenlig virksomhed i Randers.

Fakta om Provinsforlaget

Provinsforlaget Miljøkalendere arbejder efter ISO 14001 miljøprincippet, og vi arbejder aktivt på nye miljøforbedringer. Et af vore miljømål til ISO 14001 har været reducering af spild, hvor vi har gennemarbejdet alle vore kontroller og procedurer, hvorved vi har højnet vor præcision, kvalitet og leveringssikkerhed.

  • I januar 2008 indgik Provinsforlaget Miljøkalendere aftale om køb af CO²-neutral grøn strøm, der bliver produceret på biomasse af kraftvarmeværket i Randers.
  • I januar 2010 besluttede vi os for at blive Svanemærket. Da vi producerer i Danmark med den høje kvalitet og leveringssikkerhed til følge, og har en meget grøn profil, har vi kunnet tiltrække en stor del af offentlige kunder, fagbevægelsen og mange private virksomheder, som vægter miljø, danske arbejdspladser og kvalitet højt.
  • Hos Provinsforlaget Miljøkalendere producerer vi selv vore kalendere, hvilket giver en meget stor leverings- sikkerhed, og i modsætning til de fleste vore konkurrenter, undgår vi de lange CO² belastende transporter fra den anden side af jorden, eller fra Østeuropa hvor der ikke altid tænkes på miljøet.
  • Vi trykker udelukkende med vegetabilske trykfarver på miljøvenligt papir, der er 100% klorfrit og ph-neutralt. Alle spiralkalendere er med PVC-fri spiraltråd, og vi fremstiller hovedparten af vore kalendere med PVC-frit omslag